ceturtdiena, 2021. gada 25. februāris

Man nav vienalga, kas notiek!

Tādēļ domāju par jūrmalnieku interešu pārstāvēšanu domē. Viens deputāts var izdarīt tikai tik daudz vai maz, cik var viens. Un tādēļ esmu izvēlējusies komandu, kam kopt, sargāt un vairot Dzimtenes un Jūrmalas vērtības ir tik pat pašsaprotami kā elpot.
Mūsu vērtība ir mūsu pilsētas iedzīvotāji, seniori un bērni, tādēļ ir svarīgi arī turpmāk sargāt un vairot tās nodokļu atlaides, kas ir pieejamas jūrmalniekiem: bezmaksas pilsētas transports, Latvijā lielākais pabalsts jaundzimušajiem, 90% nodokļu atlaide nekustamajam īpašumam, pabalsts par zālēm senioriem. 
Lai arī Jūrmala ir labākā dzīves vieta Latvijā un viena no pilsētām ar augstāko dzīves kvalitāti, tomēr kā kūrortpilsētai tai ir kur augt un tiekties; tas ir viens no virzieniem, kurā mans devums varētu būt nozīmīgs. Man kā tūrisma speciālistei, kura visu savu darba mūžu ir saistījusi ar šo nozari, ir skaidrs kā Jūrmalā minimizēt tūrisma sezonalitātes ietekmi un piesaistīt mūsu pilsētai interesentus arī rudenī, ziemā un pavasarī. Tāpēc es redzu sevi strādājam Tūrisma un kurortoloģijas komitejā.
Lai palielinātu pilsētas pievilcību un pašvaldības iespējas palīdzēt saviem līdzcilvēkiem, ir nepieciešama nauda. Kā maza uzņēmuma īpašniecei man ir redzējums, kā mijiedarbojoties pašvaldībai, pašnodarbinātajiem un individuālajiem komersantiem, var palielināt pilsētas ienākumus un padarīt Jūrmalu nedaudz neatkarīgāku no centralizētajiem nodokļiem. Amatniecība un mazā uzņēmējdarbība man būs otrs uzmanības vektors.
Un trešais uzmanības vektors man būs ķemernieki, Ķemeri, un Ķemeru nacionālais parks. Tas ir dabīgi, jo esmu dzimusi, augusi un arī skolojusies Ķemeros, arī pirmās darba gaitas man ir bijušas saistītas ar Ķemeru sanatorijām un Ķemeru nacionālā parka dabas aizsardzības plāna tapšanu. Mans pirmais patstāvīgais projekts bija pirmie Ķemeru svētki 2001.gadā.

Kopsim, sargāsim un stiprināsim Jūrmalu kopīgi!